Bespaar op uw energierekening met rolluiken

Wilt u besparen op de energiekosten? Niet alleen nu, maar ook in de toekomst is het maken van energiezuinige keuzes verstandig. Met de rolluiken op solar van Terrascompleet bespaart u maandelijks op de energiekosten dankzij de hoge isolatiewaarde.

Rolluiken op solar

Rolluiken op solar zijn rolluiken die kosteloos bediend kunnen worden en werken op zonne-energie. Deze op solar gedreven rolluiken hebben slechts een zonnepaneel en een batterij nodig waardoor deze niet aangesloten hoeft te worden op het stroomnetwerk.

Waarom investeren in rolluiken op solar?

Dankzij de werking op zonne-energie hoeven de rolluiken op solar niet aangesloten te worden op het stroomnetwerk. Hierdoor is het laten plaatsen van rolluiken op solar een relatief kleine investering in vergelijking met andere energiebesparende maatregelen. Rolluiken hebben tevens een hoge isolatiewaarde, wat warmteverlies tegengaat.

Levensduur

Rolluiken op solar gaan meer dan tien jaar mee waardoor u de komende jaren niet hoeft te investeren in rolluiken welke de energierekening weer verhogen.

Op maat gemaakte rolluiken op solar

De rolluiken op solar worden bij Terrascompleet op maat gemaakt. Zo zit u nooit vast aan standaard afmetingen. Terrascompleet komt de rolluiken bij u thuis inmeten voor het beste resultaat.

Rolluiken op solar van Terrascompleet

Terrascompleet heeft een ruim assortiment rolluiken op solar en monteert dit professioneel en vakkundig bij u thuis. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvraag
Ik heb interesse in:
Wat voor soort terrasoverkapping zit u aan te denken?
Wat voor soort binnenzonwering zit u aan te denken?
Wat voor soort buitenzonwering zit u aan te denken?

5 redenen om voor Terrascompleet te kiezen

 

Ervaring

Dé specialist in zonwering en terrasoverkappingen

Vakmanschap

Passie voor het buitenleven en kijk op kwaliteitsproducten

Tips

Het beste advies, gegarandeerd

Duidelijkheid

Uitvoering volgens afspraak

Service

Wij ontzorgen, u geniet

Wij ontzorgen,
u geniet!