Verano dealer

Bij Terrascompleet kunt u terecht voor producten van Verano. U kunt bij Verano terecht voor onder andere zonwering, rolluiken of overkappingen. Ons team heeft jarenlang ervaring met het brede assortiment van Verano en kan dit vakkundig bij u thuis installeren.

De voordelen van Verano

Wij zijn erg blij met de producten van Verano als vaste Verano dealer, mede dankzij de vele voordelen die hierbij komen kijken. Indien u zonwering van Verano aanschaft is deze altijd exact op maat te maken waardoor het altijd perfect op maat is. Het assortiment van Verano is erg divers en de keuze is reuze: er zijn veel kleuren en varianten mogelijk. U zorgt voor de perfecte schaduwinval, warmtebehoud in een ruimte of een waterdichte overkapping.

Verano produceert haar producten in Nederland en voldoet tevens aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Wij leveren en plaatsen Verano producten

Het team van Terrascompleet levert en plaatst vakkundig Verano producten bij u thuis of voor bedrijven. Wij hebben jarenlange ervaring met de producten van Verano en het installeren hiervan is voor ons geen onbekend terrein. Wij leveren en plaatsen Verano producten snel en voordelig.

verano-screens
verano-logo

Wij leveren en plaatsen Verano producten

Het team van Terrascompleet levert en plaatst vakkundig Verano producten bij u thuis of voor bedrijven. Wij hebben jarenlange ervaring met de producten van Verano en het installeren hiervan is voor ons geen onbekend terrein. Wij leveren en plaatsen Verano producten snel en voordelig.

Groot assortiment Verano producten

Verano biedt een groot assortiment aan. Bij Terrascompleet werken wij daarom ook met veel Verano producten. Denk hierbij aan rolluiken, screens, overkappingen, markiezen en garagedeuren..

Rolluiken van Verano

De rolluiken van Verano zorgen voor verduistering in de ruimte en is daarnaast ook sterk geïsoleerd. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op de energiekosten. Een bijkomend voordeel van de rolluiken is dat ze geluid van buitenaf reduceren en voor inbrekers een lastig obstakel zijn. Deze rolluiken zijn tevens optioneel te voorzien van solarmotoren welke ervoor zorgen dat ze bestuurbaar zijn met behulp van zonne-energie. Door middel van een zonnepaneel aan de buitenkant van het rolluik kan deze gevoed worden met nieuwe energie.

De rolluiken van Verano zijn gemaakt van duurzaam aluminium. Dit materiaal heeft als voordeel dat het sterk is, maar ook licht wat betreft het gewicht. Op alle rolluiken van Verano bieden wij vijf jaar garantie.

Screens van Verano

Verano heeft twee soorten screens in het assortiment: ritsscreens en solarscreens (een ritsscreen op zonne-energie).

De ritsscreens van Verano werken zonwerend en houden de warmte en lichtschitteringen van de zon daarmee buitenshuis. Afhankelijk van de kleur van het screendoek bepaalt u de functionaliteit van een ritsscreen. Een donkere doek kleur laat minder licht door dan een lichtere doekkleur. De ritsscreens van Verano zijn windvast tot windkracht 8.

Ritsscreens zijn tevens aan te sturen door zonne-energie. Doordat u warmteverlies tegen gaat is dit type ritsscreens voordelig voor de maandelijkse energierekening. Kies in dit geval voor de solarscreens van Verano.

Solarscreens van Verano beschermen de ruimte tegen oververhitting. Dit type ritsscreen wordt aangestuurd door een solarmotor op zonne-energie waardoor het plaatsen van deze screens een duurzame keuze is. Ze zijn tevens draadloos en er wordt dus ook geen elektriciteit gebruikt. De solarscreens zijn windvast tot windkracht 8.

Overkappingen van Verano

Bij Terrascompleet bieden we ook overkappingen aan van Verano. Deze terrasoverkappingen of verandadaken zijn gemaakt van aluminium waardoor u minder afhankelijk bent van de seizoenen en de daarbij behorende weersomstandigheden. De overkappingen zijn op maat te maken waardoor u de plank nooit misslaat.

De overkappingen van Verano zijn met oog op de veiligheid voorzien van CE-markering. Bij Terrascompleet bieden wij tevens vijf jaar garantie aan op de overkappingen van Verano.

Verano markiezen

Markiezen staan bekend om hun karakteristieke uitstraling en vooral populair bij jaren dertig woningen. Naast dat markiezen zorgen voor minder inkijk in de ruimte zorgen ze er ook voor dat de warmte grotendeels buiten blijft. De markiezen van Verano zijn windvast tot windkracht 4.

Bij Terrascompleet bieden we meerdere soorten markiezen van Verano aan: standaard-, pet- en klapmodellen. Het assortiment binnen deze drie categorieën is ook weer erg breed: u kiest zelf welk model jij mooier vindt en kiest vervolgens ook uit verschillende houttypen of aluminium. Wij adviseren u hier graag bij.

Wij bieden tevens vijf jaar garantie op de markiezen van Verano.

Verano zonwering

Verano heeft een groot assortiment zonwering. Hieronder valt de pergolazonwering, verandazonwering en horecazonwering.

Pergolazonwering is een terrasoverkapping met een waterafstotend doek. Hiermee is de terrasoverkapping beschermd tegen regen: zelfs harde regenval. Een bijkomend voordeel is dat, dankzij dit doek, de terrasoverkapping ook beschermd is tegen de invallende zon.

Verandazonwering heeft een bijna identieke werking als die van een zonnescherm: dankzij de plaatsing van verandazonwering creëert u schaduw. Hierdoor kunt u snel afrekenen met felle zon en hitte. U kunt er voor kiezen verandazonwering bovenop of onder de terrasoverkapping te laten plaatsen. Wij adviseren u hier graag over.

Horecazonwering is geschikt voor – de naam doet het al vermoeden – de horeca en is vooral in de zomer een fijne toevoeging aan het terras. De horecazonwering is elektrisch aan te sturen waardoor u snel wisselt tussen de zonwering in- of uitdraaien. Deze zonwering zorgt ervoor dat het terras niet afhankelijk is van de weersveranderingen: het kan tegen zowel zon als regen. Hiermee bent u uw gasten extra van dienst omdat zij niet naar binnen hoeven te verplaatsen zodra het gaat druppelen.

Verano windschermen

Terrascompleet biedt ook windschermen aan van Verano. Dankzij windschermen heeft u minder last van de wind wat vooral in de zomer erg fijn kan zijn. Door zijwindschermen te plaatsen in bijvoorbeeld de tuin kunt u meer genieten van de zon zonder dat de spullen om u heen omver geblazen worden. Windschermen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten: kies uit een glassoort, framekleur of het type uitvoering naar wens.

De windschermen van Verano zijn gemaakt van duurzaam aluminium. Dit materiaal heeft als voordeel dat het sterk is, maar ook licht wat betreft het gewicht. Op alle windschermen van Verano bieden wij vijf jaar garantie.

Neem gerust contact op

Heeft u een vraag over een van de producten van het merk Verano of gaat uw vraag ergens anders over? Schroom niet en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Een offerte aanvraag is vrijblijvend.

5 redenen om voor Terrascompleet te kiezen

Ervaring

Dé specialist in zonwering en terrasoverkappingen

Vakmanschap

Passie voor het buitenleven en kijk op kwaliteitsproducten

Tips

Het beste advies, gegarandeerd

Duidelijkheid

Uitvoering volgens afspraak

Service

Wij ontzorgen, u geniet

Wij ontzorgen, u geniet!