Velux dealer

Bij Terrascompleet kunt u terecht voor producten van Velux: een Deense producent in diverse raamproducten zoals dakramen en raamdecoratie. Bij Terrascompleet kunt u terecht voor een groot assortiment van Velux. Wij leveren en installeren de daglichtoplossingen van Velux snel en voordelig voor u.

De voordelen van Velux rolluiken en Velux screens

Velux rolluiken en screens nemen veel voordelen met zich mee. De rolluiken van Velux zorgen voor volledige verduistering en daarbij wordt geluid van buiten sterk gereduceerd. De rolluiken zijn makkelijk te bedienen: u kunt kiezen tussen een handmatig bedieningssysteem of een elektrisch bedieningssysteem. Tevens zijn de rolluiken gemakkelijk en snel te monteren. Nog een voordeel is dat de rolluiken gemaakt zijn van hard gelakt aluminium en kunnen, bewezen, jarenlang blootgesteld worden met extreme weersomstandigheden. Ook de screens van Velux zijn zowel handmatig te bedienen als elektrisch.

Wij leveren en plaatsen Velux zonwering

Het team van Terrascompleet levert en plaatst vakkundig Velux zonwering bij u thuis of voor bedrijven. Wij hebben jarenlange ervaring met de producten van Velux en weten precies de kneepjes uit het vak voor een snelle en eenvoudige installatie.

Advies

Komt u er zelf niet helemaal uit, heeft u een specifieke vraag of kunnen we u helpen met iets anders? Wij staan u graag te woord met deskundig advies op het gebied van (Velux) zonwering!

Groot assortiment Velux zonwering

Bij Terrascompleet bieden we een groot assortiment Velux zonwering aan. Denk aan rolgordijnen, jaloezieën en rolluiken.

Velux rolluiken

De rolluiken van Velux zijn gemaakt van hard gelakt aluminium. Velux laat haar producten door zware tests gaan en bewezen is dat de rolluiken zijn gemaakt om jarenlang blootgesteld te worden aan extreme weersomstandigheden. De rolluiken worden geleverd met een bovenklep welke in het dakraam wordt geïntegreerd met als doel dat het rolluik verborgen is zodra deze niet in gebruik is.

Velux screens

Een screen is een andere naam voor buitenzonwering: zonwering welke aan de buitenkant van een dakraam wordt bevestigd. Deze screens bedekken het gehele raam waardoor de zon het glas niet bereikt en warmte buiten blijft. Met screens wordt tot wel 72% van de warmte tegengehouden! Het doek van de screens is transparant waardoor u nog gewoon naar buiten kunt kijken en licht van buiten de ruimte in laat. De screens van Velux zijn gemakkelijk en snel te monteren.

De screens zijn weersbestendig en gaan daardoor lang mee. U kunt ervoor kiezen de screens te installeren met een handbedieningssysteem, een elektrisch bedieningssysteem of een systeem op zonne-energie.

Velux rolgordijnen

De rolgordijnen van Velux zijn er in verschillende varianten: van transparante rolgordijnen tot verduisterende rolgordijnen en met of zonder plissé. Per rolgordijn verschilt het wat de opties zijn en voor welk doel het gordijn in de ruimte komt te hangen.

Alle rolgordijn varianten zijn beschikbaar in meerdere kleuren of patronen en is ook verkrijgbaar met een elektrisch bedieningssysteem.

Velux jaloezieën

Jaloezieën zijn een mooie oplossing in een ruimte waar u het natuurlijke daglicht wat wilt dimmen of om meer privacy in huis te verkrijgen. De jaloezieën van Velux zijn verkrijgbaar met witgelakt of geborsteld aluminium zijgeleiders. Daarnaast zijn de jaloezieën van Velux vochtbestendig waardoor u deze ook goed kunt plaatsen in ruimtes zoals de badkamer. Er zijn zes verschillende kleuren om uit te kiezen en aan beide zijden van de jaloezieën is de kleur identiek.

Alle lamellen van de jaloezieën van Velux zijn 35 mm breed.

Neem gerust contact op

Heeft u vragen over Velux raamdecoratie? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Wilt u een offerte aanvragen? Dat kan bij ons vrijblijvend!

5 redenen om voor Terrascompleet te kiezen

Ervaring

Dé specialist in zonwering en terrasoverkappingen

Vakmanschap

Passie voor het buitenleven en kijk op kwaliteitsproducten

Tips

Het beste advies, gegarandeerd

Duidelijkheid

Uitvoering volgens afspraak

Service

Wij ontzorgen, u geniet

Wij ontzorgen, u geniet!