Zonwering onderhoud

Onderhoud aan uw zonwering

Houd uw zonwering in topconditie door regelmatig onderhoud uit te voeren. Het wordt aangeraden om 1-2 keer per jaar onderhoud uit te voeren aan uw zonwering. Door onderhoud aan zonwering tijdig uit te laten voeren voorkomt u eventuele defecten en zorgt u dat uw materiaal in topconditie blijft.

Wat is belangrijk bij het onderhoud van zonwering?

Er zijn verschillende zaken die belangrijk zijn om regelmatig te bekijken:

  • Bij bewegende onderdelen van uw zonwering is het belangrijk dat deze gesmeerd worden. Zo blijven deze onderdelen soepel bewegen.
  • Het is belangrijk om te bekijken of de zonwering nog goed afsluit wanneer dit is opgetrokken. Dit heeft vaak te maken met de afstelling van uw zonwering. Zo voorkomt u dat er bijvoorbeeld water bij kan komen.
  • Eventuele defecten aan uw zonwering worden door goed onderhoud tijdig ontdekt of in zijn geheel voorkomen.
  • Het is goed om de elektromotor en de afstelling hiervan te controleren.
  • De zon-wind sensor van uw zonwering controleren. Zodat deze optimaal blijft werken.

Het is daarbij belangrijk dat het onderhoud wordt gedaan door een ervaren monteur. Onze ervaren monteurs weten waar ze op moeten letten bij de controle en weten hoe ze uw zonwering in de beste conditie kunnen houden. Wij kunnen u met alle type zonweringen helpen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook reiniging van uw zonwering belangrijk

Onderdeel van onderhoud van zonwering kan ook reiniging van uw zonwering zijn. Het regelmatig reinigen heeft verschillende voordelen. Zo blijft de kleur bij zonweringsdoeken langer behouden en worden vlekken verwijderd. Ook worden eventuele schimmels of bacteriën van uw zonwering verwijderd. Vooral bij rolluiken kan dit voorkomen. Uw zonweringsscherm gaat door de bovenstaande voordelen langer mee.

Onderhoudscontract voor uw zonwering

U kunt bij Terrascompleet kiezen voor een onderhoudsbeurt en een onderhoudscontract voor uw zonwering. Zowel als particulier als bedrijf. Bij een onderhoudsbeurt komen onze ervaren monteurs eenmalig langs en controleren ze alle punten van uw zonwering, bij een onderhoudscontract kunt u er voor kiezen om dat bijvoorbeeld jaarlijks of tweejaarlijks te doen. Hierdoor heeft u er verder zelf geen omkijken meer naar en regelen wij dat er elk jaar een afspraak wordt gemaakt waarbij we uw zonwering komen controleren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij ontzorgen, u geniet!

Laat uw gegevens achter, dan nemen we contact met u op.

Informatieaanvraag

U kunt ons vinden op:

Korenmaaier 13
8256 SK  Biddinghuizen
Klik hier voor een routebeschrijving

Telefoonnummer

Telefoonnummer: 0321-331380
Fax Nr.: 0321-332156

E-mailadres

info@terrascompleet.nl

5 redenen om voor Terrascompleet te kiezen

 

Ervaring

Dé specialist in zonwering en terrasoverkappingen

Vakmanschap

Passie voor het buitenleven en kijk op kwaliteitsproducten

Tips

Het beste advies, gegarandeerd

Duidelijkheid

Uitvoering volgens afspraak

Service

Wij ontzorgen, u geniet

Wij ontzorgen,
u geniet!