Unilux horren dealer

Bij Terrascompleet kunt u terecht voor horren van Unilux: de grootste horren fabrikant van de Benelux. De horren van Unilux zijn altijd op maat gemaakt, snel geleverd en makkelijk te monteren. Daarnaast ontvangt u vijf jaar garantie op de geïnstalleerde horren. Bij Terrascompleet kunnen we u voorzien van het snel leveren én installeren van kwalitatieve horren.

Snelle levering is bij ons mogelijk doordat Terrascompleet een grote voorraad heeft waardoor wij geen last hebben van actuele leveringsproblemen.

De voordelen van Unilux horren

De horren van Unilux zijn perfect voor het buiten houden van ongewenste insecten. Vooral in het voorjaar en in de zomer kan het erg vervelend zijn als er de hele tijd muggen of andere insecten naar binnen komen. Maar er zitten nog meer voordelen aan de horren van Unilux…

  • De horren zijn altijd passend op maat waardoor u nooit de plank misslaat: voor ieder raam een hor op maat!
  • De levertijd van de horren van Unilux is standaard een week waardoor wij de horren snel kunnen leveren én installeren.
  • De montage van de horren is erg gemakkelijk en gebeurt daarom snel.
  • U heeft vijf jaar garantie op de horren van Unilux.
  • Alle horren zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit gerecycled aluminium. Dit is sterk materiaal wat erg stabiel en duurzaam is.

Verlengde levensduur

Het gaas van de Unilux horren is zo doorzichtig mogelijk, maar niet te doorzichtig: u wilt niet dat iemand door de hordeur heen loopt. Het gaas in de horren van Unilux is daarom zwart. Mocht iemand de hordeur vervolgens wel over het hoofd zien of indien er een kleine beschadiging op zit is het goed om te weten dat de horren altijd gerepareerd kunnen worden. Dit geldt ook voor raamhorren. Dit verlengt de levensduur.

unilux-plisse-hordeur

Wij leveren en plaatsen Unilux horren

Terrascompleet levert én plaatst de Unilux horren snel en met goede service. Zodra wij de horren van Unilux binnen hebben plaatsen we deze zo snel als mogelijk – in overleg met u – bij u thuis. Zo kunt u indien gewenst binnen een mum van tijd een hor laten plaatsen.

Advies

Komt u er zelf niet helemaal uit, heeft u een specifieke vraag of kunnen we u helpen met iets anders? Wij staan u graag te woord met deskundig advies op het gebied van (Unilux) horren!

Verschillende soorten Unilux horren

Er zijn verschillende soorten Unilux horren verkrijgbaar. Terrascompleet biedt het volledige assortiment van Unilux aan. De raamhorren zijn beschikbaar voor de volgende soorten ramen: dakraam, draaikiepraam, draairaam naar binnen, draairaam naar buiten en horren voor schuiframen.

Voor ramen zijn verschillende soorten horren. Zo bieden wij raamhorren aan, maar ook inzethorren, rolhorren en plissé hordeuren.

Unilux horren voor overkappingen

Wanneer u in de zomer onder uw overkapping zit wilt u zo min mogelijk last hebben van insecten, zoals muggen, vliegen of wespen. Met een hor voor uw overkapping kunt u dit ongewenste bezoek eenvoudig buiten houden. Erg fijn wanneer u bijvoorbeeld lekker aan het eten bent of een boek leest onder uw overkapping. Wij maken hiervoor gebruik van plissé hordeuren van unilux. Hiermee sluit u uw overkapping gemakkelijk af voor ongewenste bezoekers. Wilt u meer informatie over een hor voor uw overkapping? Wij helpen u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Unilux horren voor veranda’s

Ook voor een hor voor veranda’s kunt u terecht bij Terrascompleet. Wij bieden de horren aan in veel verschillende kleuren zodat het altijd passend is bij uw veranda. Dit zorgt er gelijk voor dat de insecten niet uw woning binnenkomen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. We kunnen u voorzien van een goed advies en een vrijblijvende offerte.

Raamhorren

Terrascompleet biedt een groot assortiment raamhorren aan van Unilux. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Inzethorren

De inzethorren van Unilux zijn gebruiksvriendelijk en bij uitstek geschikt voor draaikiepramen. Het raam kan, ook met hor, moeiteloos geopend en gesloten worden. Meer informatie over dit product vindt u op onze pagina over inzethorren.

Rolhorren

De rolhorren van Unilux zijn ideaal voor ramen waar veel windbelasting is of schuingeplaatste (dak)ramen. De rolhorren worden standaard geleverd met speedreducer. Deze speedreducer zorgt ervoor dat de hor langzaam naar boven oprolt. Meer informatie over dit product vindt u op onze pagina over rolhorren.

Plissé hordeuren

Ook voor plissé hordeuren van Unilux kunt u terecht bij Terrascompleet. Het strakke design van deze hordeuren zorgt voor een onopvallende aansluiting op het kozijn. Meer informatie over dit product vindt u op onze pagina over plissé hordeuren.

Ook Unilux hordeuren

Naast raamhorren biedt Terrascompleet ook Unilux hordeuren aan. De hordeuren zijn geschikt voor de volgende soorten deuren: draaideuren, openslaande deuren en schuifpuien.

De horren zijn altijd op maat te monteren, zowel op-de-dag (op het kozijn) als in-de-dag (in het kozijn). Afhankelijk van uw kozijn en deur kijken we samen met u naar de beste mogelijkheid en voorkeur.

Neem gerust contact op

Heeft u vragen over de horren van Unilux? Neem gerust contact op voor meer informatie. Wilt u een offerte aanvragen? Ook dit kan geheel vrijblijvend.

rolhordeur

5 redenen om voor Terrascompleet te kiezen

Ervaring

Dé specialist in zonwering en terrasoverkappingen

Vakmanschap

Passie voor het buitenleven en kijk op kwaliteitsproducten

Tips

Het beste advies, gegarandeerd

Duidelijkheid

Uitvoering volgens afspraak

Service

Wij ontzorgen, u geniet

Wij ontzorgen,
u geniet!