Horren ‘t Harde

Horren in ‘t Harde laten plaatsen?

Wilt u een hor laten plaatsen in ‘t Harde? Dan bent u bij Terrascompleet aan het juiste adres. Wij kunnen veel verschillende soorten horren leveren en plaatsen in ‘t Harde. Wij zijn dealer van Unilux waardoor u verzekerd bent van een Unilux hor van hoge kwaliteit. Heeft u een afwijkende maat? Geen probleem! Dit kunnen wij oplossen met een op maat gemaakte hor.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Biddinghuizen waar wij verschillende voorbeelden hebben staan. Onze adviseurs voorzien u graag van een deskundig advies helemaal gericht op de beste oplossing voor uw situatie.

Horren in ‘t Harde inclusief montage

Wij leveren onze horren in ‘t Harde inclusief montage. Onze specialisten verzorgen vakkundig de montage van uw hor zodat alles helemaal naar wens is. Het plaatsen van een hor neemt niet veel tijd in beslag en doen we binnen een dag.

Horren op maat gemaakt

De horren worden op maat gemaakt aan de hand van de doorgegeven of opgemeten maten van uw ramen of deuren. Zo weet u zeker dat het helemaal aansluit op uw raam of deur. Met een op maat gemaakte unilux hor voorkomt u ongedierte in woning. Het op maat maken is zowel mogelijk voor raamhorren als hordeuren.

Waarom terrascompleet?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor Terrascompleet om uw horren in ‘t Harde te laten plaatsen:

  • We beschikken over een grote showroom in Biddinghuizen, u bent van harte welkom om langs te komen voor advies of om verschillende producten te bekijken.
  • Heeft u ingewikkelde maten voor de hor? Of een speciale uitdaging? Neem dan ook gerust contact op. Dan kijken we samen naar de beste oplossing.
  • Jarenlange ervaring met horren en de installatie hiervan. Hierdoor kunnen wij u helpen bij het vinden van geschikte horren en de installatie hiervan.
  • U vindt bij ons veel horren, zowel voor deuren als ramen.
  • De horren worden op maat gemaakt voor uw raam of deur. Zo weet u zeker dat het perfect past.
  • U kunt contact opnemen voor een persoonlijke afspraak. Zoals het inmeten van de horren.
unilux-plisse-hordeur

Verschillende typen horren

U kunt bij ons terecht voor verschillende type horren. Waaronder de volgende soorten

Plissé horren & Plissé hordeuren

Plissé horren zijn ideaal om irritante muggen of andere insecten buiten te houden, maar wel frisse lucht naar binnen te laten. Dit type hor is voorzien van een strak design en is ook te leveren als plissé hordeur. Met een hordeur kunt u ‘s zomers fijn de deur openlaten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over naar vervelende insecten zoals muggen.

De vaste hordeur is een schuifpui en in verschillende maten te leveren en wordt binnen een dag geplaatst. De maximale breedte van de hordeur is 1800mm. Wanneer u bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte gelijk de juiste maten doorgeeft kunnen wij u voorzien van een offerte op maat.

unilux-raamhorren

Raamhorren

Raamhorren zijn vaste horren geplaatst in een van uw ramen. Deze kunt u dus ook alleen voor het raam gebruiken waar de hor geplaatst is. Raamhorren zijn gemakkelijk in gebruik en nemen in tegelstelling tot inzethorren geen ruimte in in bijvoorbeeld uw kamer. Het voordeel van vaste raamhorren ten opzichte van rolluiken is dat u bij rolluiken ook geen zonlicht en frisse lucht kunt doorlaten, met een hor is dit wel mogelijk.

Dit type vaste horren zijn beschikbaar voor veel verschillende soorten en maten ramen. De raamrolhor kan vervolgens gemaakt worden in de juiste afmetingen.

Horren laten inmeten?

Neemt u liever geen risico’s met het meten & monteren voor een vaste hor? Twijfel dan niet en neem contact op voor een persoonlijke afspraak.

Inzethorren

Inzethorren zijn in tegenstelling tot raamhorren flexibel te gebruiken op andere ramen (met dezelfde afmeting). De hor kunt u eenvoudig voor uw raam vastzetten zodat insecten niet binnen kunnen komen. Ideaal om in de zomer uw kamer te verkoelen zonder dat er muggen naar binnen vliegen. Daarmee kunt u ook ‘s zomers genieten van een goede nachtrust.

De inklemhor is geschikt voor draaikiep kozijnen in hout, kunststof en aluminium. Dit type hor is leverbaar in verschillende ral kleuren en kan op maat worden gemaakt.

Rolhorren

Een rolhordeur is een ideale oplossing voor deuren die vaak openstaan. Het werkt hetzelfde als schuifpuien waarbij u gemakkelijk de rolhordeur uit kunt rollen. Door de zijgeleiding blijft het fijne gaas altijd gespannen. De rolhorren gaan lang mee, ook bij intensief gebruik. Voor de vaste hordeur wordt geleverd met geleiders zodat het gaas op de plek blijft zitten en insecten geen kans hebben om binnen te komen. De vaste hordeuren kunnen worden gemaakt op maat voor uw deur of deuren in huis.

De hordeuren kunnen in het kozijn of op het kozijn geplaatst worden. In de dag montage gebeurt met speciale in de dag geleiders. Aan de bedieningslijst zit een borstel om zelfs de kleinste kieren af te sluiten.

rolhordeur

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het laten plaatsen van Horren in ‘t Harde

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag gerust een offerte aan voor het plaatsen van een hor in ‘t Harde.

Heeft u nog een vraag over de hor? Of vragen over speciale mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en dat de hor compleet voldoet aan uw wensen.

5 redenen om voor Terrascompleet te kiezen

Ervaring

Dé specialist in zonwering en terrasoverkappingen

Vakmanschap

Passie voor het buitenleven en kijk op kwaliteitsproducten

Tips

Het beste advies, gegarandeerd

Duidelijkheid

Uitvoering volgens afspraak

Service

Wij ontzorgen, u geniet

Wij ontzorgen,
u geniet!