Weinor dealer

Bij Terrascompleet kunt u terecht voor de levering en plaatsing van producten van weinor: een Duitse specialist in zonwering en regen- en windbescherming. Wij hebben jarenlange ervaring met de producten van Weinor en de montage hiervan en zijn tevreden over de kwaliteit van de producten.

De voordelen van weinor producten

Kwaliteit en montage

Het afnemen van producten van weinor via Terrascompleet heeft diverse voordelen. De kwaliteit van de producten waarborgt weinor door vier kwaliteitskenmerken waar elk product aan dient te voldoen: gecontroleerde kwaliteit ‘Made in Germany’, exclusieve doekkwaliteit, eigen poedercoating en op maat gemaakte oplossingen voor zonwering en regen- en windbescherming.

Eerlijk prijsbeleid

Daarnaast werkt weinor, en wij als Terrascompleet dus ook, met transparante prijzen. Dit houdt in dat weinor altijd een eerlijk prijsbeleid hanteert. U betaalt hierdoor bij ons niet meer dan bij weinor zelf. Alle vakhandelaren van weinor werken met dezelfde, verplichte prijzen.

Internationale markt & diverse certificaten

Weinor biedt producten aan op brede schaal: de internationale markt en blijft investeren in de ontwikkeling van nieuwe producten. Daarbij komt kijken dat weinor sinds 2018 elk product wat aangeboden wordt van een echtheidscertificaat voorzien.

Betrouwbaarheid

Al met al is te concluderen dat de producten van weinor en service vanuit Terrascompleet uiterst betrouwbaar zijn. U schaft dus met een zorgeloos gevoel producten van weinor aan bij Terrascompleet.

weinor-terrasoverkapping

Neem contact met ons op

Bent u klaar om uw buitenruimte te transformeren met hoogwaardige zonwering van Weinor? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, advies op maat en een vrijblijvende offerte. Samen maken we uw terras compleet met Weinor zonwering.

Wij ontzorgen,
u geniet!