Screens Wezep

Screens in Wezep laten plaatsen?

Bent u op zoek naar screens in Wezep? Bij Terrascompleet leveren en plaatsen we screens in onder andere Wezep. Met een screen kunt u felle zonnestralen en UV-straling buiten houden waardoor het minder warm wordt in uw huis. Wij kunnen op maat gemaakte zonwering leveren en plaatsen. Neem gerust contact voor een vrijblijvende offerte, u bent ook van harte welkom in onze showroom in Biddinghuizen, onze adviseurs staan u graag te woord.

Screens in Wezep laten plaatsen door ervaren monteurs

Naast het leveren kunnen wij de screens in Wezep ook plaatsen. Zo weet u zeker dat het screen op de juiste manier wordt geplaatst. Onze monteurs hebben veel ervaring met het plaatsen van een screen en gaan pas weg als het screen perfect geplaatst is en u tevreden bent.

Ook Ritz screens mogelijk voor winderige omgevingen

Naast de standaard screens kunnen wij ook Ritz screens leveren. Dit is een windvaste oplossing waarmee het zonweringsdoek letterlijk geritst wordt binnen de zijdelingse geleiders. Hierdoor zit het doek steviger vast en heeft u geen last van een doek dat gaat klapperen bij een harde wind. Naast het geluid verkleint dit ook de kans op schade door het klapperen van het doek. Ritz screens zijn daarom een ideale oplossing in gebieden waar vaak een harde wind waait.

screens-laten-plaatsen

De voordelen van screens

 • Screens hebben de volgende voordelen:
 • Het houdt zonlicht tegen, maar u behoudt wel zicht naar buiten.
 • Het neemt weinig ruimte is beslag.
 • In de zomer houdt het een deel van de warmte tegen van het zonlicht.
 • Veel verschillende opties voor het doek.
 • Het vergroot uw privacy binnen.

Verschillende bedieningsvormen

Standaard zijn de meeste screens uitgevoerd met elektrische motoren, maar deze zijn ook te verkrijgen met een soepel lopend mechanisme inclusief draaistang; oftewel handbediend. Als extra optie kunt u uw zonnescherm voorzien van een afstandsbediening of zon-windautomaat. Uw scherm gaat dan volledig automatisch open of dicht, op momenten die u zelf óf de weersomstandigheden bepalen. Daarnaast is het ook nog mogelijk uw zonwering te bedienen via een app. U heeft dus de keuze welke optie voor u het meest ideaal is.

Deskundig advies

Door onze ervaring zijn we dé specialist in zonwering, zowel voor binnen als buiten. Neem dus gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft, we gebruiken onze kennis graag om u van een goed en deskundig advies te voorzien. Zo zorgen we ervoor dat u de beste keuze maakt en achteraf tevreden bent met uw aankoop.

Kom langs in onze showroom

U bent van harte welkom om langs te komen in onze Showroom in Biddinghuizen. Hier hebben wij verschillende producten, waaronder screens, staan zodat u de producten en de verschillende bedieningsopties en soorten screens kunt zien. Onze adviseurs kunnen u daarbij voorzien va een advies of een vrijblijvende offerte. Kom gerust langs in onze showroom aan de korenmaaier 13 in Biddinghuizen.

Neem contact op met Terrascompleet

Waarom screens in Wezep bestellen bij terrascompleet.nl?

Wanneer u bij terrascompleet besteld weet u dat het goed komt. We kunnen u voorzien van het beste advies en leveren onze screens in Wezep voor scherpe prijzen. U bent verzekerd van:

 • Scherpe prijzen
 • Het beste advies
 • Kwaliteitsproducten
 • De beste service
 • Laten monteren door ervaren monteurs
 • Wij kunnen u compleet ontzorgen met plaatsing

5 redenen om voor Terrascompleet te kiezen

Ervaring

Dé specialist in zonwering en terrasoverkappingen

Vakmanschap

Passie voor het buitenleven en kijk op kwaliteitsproducten

Tips

Het beste advies, gegarandeerd

Duidelijkheid

Uitvoering volgens afspraak

Service

Wij ontzorgen, u geniet

Wij ontzorgen,
u geniet!