Over Terrascompleet

Neem contact op met Terrascompleet

Terrascompleet.nl biedt u de beste leveranciers

Samen bieden wij u vakmanschap. Wij werken met de beste leveranciers. Daarnaast bezoeken wij beurzen en showrooms van leveranciers. Op deze manier blijven wij op de hoogte van de laatste trends, wat wij mee kunnen nemen in ons advies richting u als klant. Ook geven wij u tips. Met Terrascompleet.nl zijn wij u graag van dienst om u van het buitenleven te laten genieten.

Het team van Terrascompleet

Passie voor het buitenleven en kijk op kwaliteitsproducten, dat is wat wij delen. Onze vakmanschap, ervaring en kennis sluiten perfect op elkaar aan. Daarom besloten wij de handen ineen te slaan en een nieuw concept te ontwikkelen: Terrascompleet.nl. Eén aanspreekpunt voor de realisatie én de aankleding van uw terras. Met onze producten en diensten maken wij de overgang van uw huis naar de tuin compleet. Wij ontzorgen, u geniet!

Wie zijn wij? Even voorstellen..

Roel Terrascompleet

Graag stellen we je voor Roel Kieft, eigenaar van TerrasCompleet:

De kracht van Terrascompleet ligt o.a. bij het persoonlijke contact met de klant en het denken in mogelijkheden. Dit ligt mij en heeft voor mij de doorslag gegeven om de overstap te maken. Jarenlang heb ik werkervaring opgedaan op uitvoerend/praktisch vlak, van elektra- aanpassingen, badkamerrenovaties tot complete woning renovaties. Daarnaast heb ik veel gewerkt met hout, te denken aan het ontwerpen en maken van houten meubels, houten veranda’s en houten overkappingen. Je zou kunnen zeggen dat ik een echte vakman en allrounder ben. Deze ervaring neem ik mee in TerrasCompleet, waardoor kwaliteit en service op één staan. Graag kijk ik samen met jou naar je wensen voor je terras of zonwering.

Waarom Terrascompleet?
De kracht van Terrascompleet ligt o.a. bij het persoonlijke contact met de klant en het denken in mogelijkheden. Dit ligt mij en heeft voor mij de doorslag gegeven om de overstap te maken.

Richard Terrascompleet

Graag stellen we je voor aan onze collega Richard:

Per 1 juni 2022 ben ik in dienst bij Terrascompleet, na dertig jaar werkzaam te zijn geweest bij andere bedrijven in de zonwering. Mijn ervaring ligt dus eigenlijk bij alles wat met zonwering te maken heeft. Hierbij kun je denken aan de montage en het inmeten tot de verkoop en het advies. Bij Terrascompleet komt mijn kennis en ervaring uit deze tak dus helemaal tot zijn recht.

Waarom Terrascompleet?
Het teamgevoel bij Terrascompleet vind ik heel fijn. Het is een bedrijf waarbij men tijd heeft voor elkaar en er veel persoonlijk contact is. Daarnaast is Terrascompleet heel klantgericht, er is focus op het geven van goed advies in plaats van alleen de montage. Ook staat de kwaliteit van het product centraal. Het is fijn om naar de wensen van de klant te luisteren, daarbij een passend advies te geven en zo e en mooi en kwalitatief goed product neer te zetten.

Roel Terrascompleet

Meer dan adviezen en tips voor terras en tuin

Missie: innovatieve oplossingen én vakkennis voor terras en tuin
Met Terrascompleet.nl bieden wij innovatieve oplossingen én vakkennis voor zonwering, terras en tuin. Wij leveren alleen kwaliteitsproducten. Wij staan voor een zorgeloze levering en/of realisatie van projecten op en rond terras. Terrascompleet.nl ontzorgt en de klant geniet. Hier streven wij dagelijks naar.

Wij vormen een innovatief, modern en betrouwbaar team van vakmensen, die samenwerken met de beste leveranciers. Wij werken projectmatig, volgens vaste duidelijke procedures. U bepaalt zelf wat u als product of dienst afneemt zonder verrassingen. Wensen worden op maat geleverd.

Visie: uw terras als verlengstuk van binnen naar het buitenleven
Wij ervaren het terras als verlengstuk van het binnen- naar het buitenleven. Het is de plek waar iedereen een stuk ontspanning vindt. Daarom zetten wij met Terrascompleet.nl het terras centraal in ons concept. Wij willen in ieders leefomgeving de overgang van huis naar tuin compleet maken. En naar wens. Dit doen wij met onze producten, diensten en advies.

U staat als klant centraal. Met ons heeft u één aanspreekpunt voor de realisatie van terrasoverkapping én aankleding van het terras. Denk hierbij ook aan zonwering, UV-reductie, bestrating, vloeren, beplanting, verlichting en verwarming.

Wat kan Terrascompleet.nl voor uw terras en tuin betekenen?

Showroom

Terrascompleet.nl heet u van harte welkom!
Voor iedereen die onze kwaliteitsproducten wilt bekijken en/of advies nodig heeft inzake terrasoverkappingen, buitenverblijven, carports, buiten- en binnen zonwering is binnen korte termijn van harte welkom op de Korenmaaier 13 in Biddinghuizen. Momenteel is de showroom in aanbouw. Uiteraard kunnen wij u wel van de nodige adviezen voorzien.

Wij streven ernaar om in de showroom meerdere overkappingen ten toon te stellen van ondermeer: Weinor, Cornels, Pallazzo, Verano en Gardendreams evenals terrasoverkappingen met schuifbare glaswanden, vaste windschermen en uiteraard zonweringen voor de overkapping.

Ook voor uw raambekleding, raamhorren, deurhorren, uitvalschermen, knikarmschermen, screens of rolluiken bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij ontzorgen,
u geniet!