Werken bij

Werken bij Terrascompleet

Bij Terrascompleet gaan we voor kwaliteit. Onze expertise, ervaring en kennis vullen elkaar perfect aan.

We werken samen met de meest vooraanstaande leveranciers en blijven we op de hoogte van de nieuwste trends door het bezoeken van beurzen en showrooms. Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan onze vacatures en reageer vandaag nog. Misschien werk je binnenkort wel met ons samen!

Onze vacatures

Ervaren timmerman

Heb jij passie voor vakmanschap en oog voor detail? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Kom dan het team van Terrascomplet versterken!

   Fulltime
   Omgeving Biddinghuizen – Dronten

Open sollicitatie

Als je een echte teamspeler bent en het belang van de klant voorop stelt, dan willen we graag van jou horen!

Bij Terrascompleet bieden we een werkomgeving waarin jouw talenten worden erkend en gewaardeerd. We zijn op zoek naar diverse talenten om ons team te versterken.

Het team van Terrascompleet

Passie voor het buitenleven en kijk op kwaliteitsproducten, dat is wat wij delen. Onze vakmanschap, ervaring en kennis sluiten perfect op elkaar aan. Daarom besloten wij de handen ineen te slaan en een nieuw concept te ontwikkelen: Terrascompleet.nl. Eén aanspreekpunt voor de realisatie én de aankleding.

Roel Terrascompleet

Graag stellen we je voor Roel Kieft, eigenaar van TerrasCompleet:

De kracht van Terrascompleet ligt o.a. bij het persoonlijke contact met de klant en het denken in mogelijkheden. Dit ligt mij en heeft voor mij de doorslag gegeven om de overstap te maken. Jarenlang heb ik werkervaring opgedaan op uitvoerend/praktisch vlak, van elektra- aanpassingen, badkamerrenovaties tot complete woning renovaties. Daarnaast heb ik veel gewerkt met hout, te denken aan het ontwerpen en maken van houten meubels, houten veranda’s en houten overkappingen. Je zou kunnen zeggen dat ik een echte vakman en allrounder ben. Deze ervaring neem ik mee in TerrasCompleet, waardoor kwaliteit en service op één staan. Graag kijk ik samen met jou naar je wensen voor je terras of zonwering.

Waarom Terrascompleet?
De kracht van Terrascompleet ligt o.a. bij het persoonlijke contact met de klant en het denken in mogelijkheden. Dit ligt mij en heeft voor mij de doorslag gegeven om de overstap te maken.

Richard Terrascompleet

Graag stellen we je voor aan onze collega Richard:

Per 1 juni 2022 ben ik in dienst bij Terrascompleet, na dertig jaar werkzaam te zijn geweest bij andere bedrijven in de zonwering. Mijn ervaring ligt dus eigenlijk bij alles wat met zonwering te maken heeft. Hierbij kun je denken aan de montage en het inmeten tot de verkoop en het advies. Bij Terrascompleet komt mijn kennis en ervaring uit deze tak dus helemaal tot zijn recht.

Waarom Terrascompleet?
Het teamgevoel bij Terrascompleet vind ik heel fijn. Het is een bedrijf waarbij men tijd heeft voor elkaar en er veel persoonlijk contact is. Daarnaast is Terrascompleet heel klantgericht, er is focus op het geven van goed advies in plaats van alleen de montage. Ook staat de kwaliteit van het product centraal. Het is fijn om naar de wensen van de klant te luisteren, daarbij een passend advies te geven en zo e en mooi en kwalitatief goed product neer te zetten.

Ben je geïnteresseerd?

Als jij denkt dat je de juiste persoon bent om ons team te versterken, stuur dan je gegevens en een korte motivatie naar ons op. Je krijgt een mailtje van ons met instructies om eventueel je CV aan te vullen. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Sollicitatieformulier kort

Je kunt ons vinden op:

Korenmaaier 13
8256 SK  Biddinghuizen
Klik hier voor een routebeschrijving

Telefoonnummer

Telefoonnummer: 0321-331380
Fax Nr.: 0321-332156

E-mailadres

info@terrascompleet.nl